Самолетни билети    Летища    Авиокомпании    Мнения за авиокомпании    Хотели    Радар

телефон за резервации и информация:
(+359) 2 439 5049


   Новини:
   Информация
   Промоции
   Пътник:
   Разписание
   Летища
   Авиокомпании
   трансфер
   Нови дестинации
   Речник
   Мнения
   Бюлетин
   За нас:
   За нас
   Сътрудничество
   Реклама
   Търси
   Контакт

Pytnik.bg > Информация > Редовни полети по 19 линии от Варна за лятото

Редовни полети по 19 линии от Варна за лятото
2011-03-30 19:34

Електронен бюлетин
    


От 27 март с повече възможности за пътуване с редовни линии влиза в сила лятното разписание на полетите на летище Варна. Това съобщиха от "Фрапорт туинстарс еърпорт мениджмънт" - компаанията концесионер на летищата във Варна и Бургас.

Направленията, по които ще се изпълняват редовни полети са 19, като сред тях са и нови редовни дестинации, като Кьолн (Германия), Катовице (Полша), Самара и Казан (Русия).

С най-голяма честота в лятното разписание на редовните линии са полетите до София, Виена и Будапеща, които се изпълняват всеки ден.

От началото на юни ежедневни стават и полетите до Московското летище Домодедово, изпълнявани от S7Airlines. От 2 юни редовни полети до руската столица ще изпълнява и авиокомпания България Ер два пъти седмично (до летище Шереметиево), а от 28 май до Санкт Петербург веднъж седмично.

Полетите на Wizz Air до Лондон (Лутън) се изпълняват във вторник и събота, а от 23 юни и в четвъртък. От 22 април два пъти седмично националният превозвач България Ер ще свързва Варна с летище Гетуик в британската столица.

От началото на месец април ще се изпълняват три пъти седмично редовни полети до Брюксел.

Редовните полети по направленията Санкт Петербург, Люксембург, Дюселдорф и Екатеринбург стартират през май. До Осло, Кишинев, Цюрих, Новосибирск и Ростов на Дон връзка от морската столица ще се осъществява от месец юни. Тогава стартират и новите редовни линии до Катовице (Полша) на авиокомпания LOT, до Самара (Русия) на авиокомпания Ural Airlines и Казан (Русия) на авиокомпания Tatarstan Airlines.

Редовни полети до Кьолн (Германия) на нискотарифната Germanwings са планирани веднъж седмично от втората половина на юли.Имате ли news? Информирайте ни!


Информация:

2010-04-29 - Летище Бургас посрещна първите туристи за сезона
2010-04-15 - Полети от и до Лондон, Брюксел и Копенхаген са отменени
2010-04-05 - Ryanair преговаря да лети до Пловдив
2010-04-05 - Директна авиолиния ще свързва София и Доха
2009-08-10 - Нискотарифните авиопревозвачи увеличават дела


British Airways

SWISS

Aer Lingus

Transavia

Austrian

Brussels Airlines

Booking.com